«Πιάσε το χέρι μου» στο Δήμο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Απριλίου

Με τη συμμετοχή του Δήμου Αιγάλεω συνεχίζεται η καμπάνια «Πιάσε το χέρι μου», την οποία διοργανώνουν από κοινού η «Εφημερίδα των Συντακτών», η «Αλληλεγγύη για Όλους» και το Δίκτυο μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα».

«Πιάσε το χέρι μου» στο Δήμο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Απριλίου

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: “Ο Δήμος Αιγάλεω, με στόχο την ενίσχυση της κουλτούρας σεβασμού και αλληλοβοήθειας, την εκπαίδευση των παιδιών στο πνεύμα ειρήνης, αποδοχής της διαφορετικότητας και της αλληλεγγύης, ξεκινά στα σχολεία του, το επόμενο διάστημα, δράσεις υποστήριξης των μικρών προσφύγων.

Συνολικά, 65 σχολεία και 8.370 μαθητές από τα σχολεία του Δήμου – από το νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο – θα συμμετέχουν στην καμπάνια «Πιάσε το χέρι μου».

«Πιάσε το χέρι μου» στο Δήμο Αιγάλεω το Σάββατο 23 Απριλίου

Οι μαθητές, μέσα από τα σακίδια που θα τους διανεμηθούν, αλλά και σε παλαιότερα δικά τους θα συγκεντρώσουν χρήσιμα είδη και γραφική ύλη, μαρκαδόρους, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης και θα στείλουν ευχές που θα δώσουν ελπίδα και χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Μέσα στην καμπάνια, εντάσσεται και η εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, που οργανώνει η HOPA (House of Performing Acts – One Day Festival) το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 15:00 στο “Ελληνικό Μολύβι” (δίπλα στον σταθμό μετρό του Ελαιώνα, Ιερά Οδός 364 και Κάλβου Ανδρέα, Αιγάλεω), με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Υπενθυμίζουμε, ότι η καμπάνια «Πιάσε το χέρι μου» ξεκίνησε από τους Δήμους Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και Νέας Ιωνίας όπου συμμετείχαν 12.300 μαθητές, την σκυτάλη πήραν οι Δήμοι Χαλανδρίου και Αγίας Παρασκευής όπου συμμετείχαν 14.166 μαθητές, ενώ στο Δήμο Αγίων Αναργύρων / Καματερού, συμμετέχουν 9.500 μαθητές”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος