ΣΦΕΑ: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 46 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από την πτώση της δικτατορίας 1967 – 1974 ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 – 1974, διοργανώνει εκδήλωση μνήμης την Πέμπτη 23 Ιούλη 2020 στις 7.30μμ στο Πάρκο Ελευθερίας, αλλά και Θεσσαλονίκη.

ΣΦΕΑ: Εκδηλώσεις μνήμης για τα 46 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίαςΠρόγραμμα εκδηλώσεων

Στην Αθήνα:

√ Πέμπτη , 23 Ιούλη 2020 στις 7:30 Μ.Ν.: Εκδήλωση στο μνημειακό – ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου Ε.ΑΤ.-Ε.Σ.Α., στο Πάρκο Ελευθερίας, με κατάθεση στεφανιών στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή, ομιλία του Προέδρου του ΣΦΕΑ Σπύρου Χαλβατζή και Μουσικό Πρόγραμμα με τραγούδια του αντιδικτατορικού Αγώνα.

Στη Θεσσαλονίκη:

√ Πέμπτη 23 Ιούλη 2020, στις 11:00 Π.Μ.: Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ.Σ. και μελών του ΣΦΕΑ στο ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνει Κατάθεση Στεφάνου προς τιμή των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα και ξενάγηση στους χώρους κράτησης.

√ Πέμπτη 23 Ιούλη 2020 στις 7:00 Μ.Μ.: Επίσκεψη στο ΑΤ/ΒΕΛΟΣ ΜΑΑ αντιπροσωπείας του Δ.Σ. και μελών του ΣΦΕΑ, συνάντηση με αξιωματικούς του ΒΕΛΟΣ και ξενάγηση στο εμβληματικό αντιτορπιλικό.

√ Πέμπτη 23 Ιούλη & Παρασκευή 24 Ιούλη, από τις 10:00 Π.Μ. έως τις 2:00 Μ.Μ.: Επίσκεψη πολιτών στον Εκθεσιακό Χώρο Μνήμης του ΣΦΕΑ στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και ξενάγηση από μέλη του Δ.Σ. του ΣΦΕΑ.

Σχετική είδηση: Επίσκεψη μνήμης στο ΕΑΤ-ΕΣΑ (φωτορεπορτάζ)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος