Σοβαρό τροχαίο στην Ιερά Οδό με δύο νεκρούς-Νταλίκα συγκρούστηκε με δύο ΙΧΕ (video)

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στον Κηφισό, στο ύψος των ΚΤΕΛ. Νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο ΙΧΕ παρασύροντας στο θάνατο δύο ανθρώπους. Πρόκειται για δύο άντρες που ανασύρθηκαν από το ένα όχημα και όπως έγινε γνωστό κατέληξαν λίγο μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο “Αττικό”. Διασωληνωμένη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μία γυναίκα που επέβαινε στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση, καθώς από τις 5.40 που σημειώθηκε το δυστύχημα έκλεισαν οι δύο λωρίδες της Κηφισού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, σύμφωνα με μαρτυρίες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η νταλίκα που βρισκόταν στο ρεύμα ανόδου από Πειραιά, παρέσυρε προπορευόμενο όχημα και κατόπιν ισοπέδωσε τη διαχωριστική νησίδα και βρέθηκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα προκαλώντας σφοδρότατη σύγκρουση με ένα δεύτερο ΙΧ.

Ο οδηγός της νταλίκας βγήκε από το φορτηγό σε κατάσταση σύγχυσης με αποτέλεσμα μάρτυρες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενη κατανάλωση αλκοόλ κάτι το οποίο θα διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύει από αιματολογικούς ελέγχους. Ο οδηγός έχει ήδη δώσει κατάθεση.

Χρειάστηκε να σπεύσει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων από τα δύο αυτοκίνητα. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Ηλίας Κούκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος