Στις 11 Μαΐου απολογείται ο 43χρονος που εισέβαλε με όπλο στον ΟΚΑΝΑ (video)

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, 11 Μαΐου, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας, κρατώντας όπλο, εισέβαλε στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, θέτοντας σε κατάσταση ομηρίας επί επτά ώρες τρεις εργαζόμενες στον Οργανισμό και μετά παραδόθηκε στις Αρχές.

Mε τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες για απόπειρες ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί όπλων, ομηρία και διακεκριμένες φθορές.

Ο κατηγορούμενος, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου Χανίων, υποστήριξε ότι “τα χειρότερα έρχονται. Δεν πείραξα ούτε μύγα. Θέλουν να με σκοτώσουν”.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος την Δευτέρα εισέβαλε στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ, όπου ταμπουρώθηκε μετά από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς. Αίτημά του ήταν να μην ανασταλεί η άδεια περιπτέρου στο παλιό λιμάνι της πόλης. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις παραδόθηκε στις Αρχές, για να οδηγηθεί αρχικά στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς έφερε τραύματα. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με δική του ευθύνη, έλαβε εξιτήριο και οδηγήθηκε για ανάκριση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος