Στοχευμένες έρευνες για τον Σώρρα (video)

Εντατικές είναι οι έρευνες για τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος σήμερα έκανε εμφάνιση μέσω ενός βίντεο στο facebook. Nτυμένος στα μαύρα από άγνωστη τοποθεσία, γίνεται «τιμητής» της δικαιοσύνης για την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του και λέει ότι δεν θα παραδοθεί ποτέ. Το βίντεο έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, ενώ ήδη ερευνώνται τρία σπίτια στην Αττική.

Επιχείρησε να πείσει την κοινή γνώμη ότι είναι ζάμπλουτος και ότι θα έσωζε την Ελλάδα. Αντ’ αυτού ο Αρτέμης Σώρρας καταζητούμενος πλέον, θα βρεθεί στις φυλακές μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή, για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Την μήνυση εναντίον του είχε καταθέσει πρώην συνέταιρός του, τον οποίο εξαπάτησε αποσπώντας του 90 χιλιάδες ευρώ.

Δεύτερος μηνυτής στην υπόθεση ήταν ο κουμπάρος του Φώτης Λεπίδας. Του είχε αναθέσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του λαμβάνοντας από τον Σώρρα…ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Στην Πάτρα τα στόματα σιγά – σιγά ανοίγουν. Ακόμη ένα θύμα του Σώρρα, ο επιχειρηματίας Σωτήρης Κουρμούζης καταγγέλλει τον Σώρα πως του απομύζησε 150.000

Ο καταζητούμενος πατρινός εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με μύδρους κατά της Δικαιοσύνης.

Τη δράση του Σώρρα ερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας που έχει στα χέρια της μηνυτήρια αναφορά από τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο. Η μήνυση αφορά μεταξύ άλλων τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης, διασποράς ψευδών ειδήσεων, διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες, και εγκλήματα σχετικά με το νόμισμα.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορτάζ Νικος Καπόγλης – Νίκος Κουντούρης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος