Τηλεφώνημα για βόμβα στο Συμβούλιο της Επικρατείας – Διεκόπη η συνεδρίαση (video)

Άγνωστός τηλεφώνησε δύο φόρες, προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου διεξάγεται η δεύτερη διάσκεψη της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το πρώτο τηλεφώνημα έγινε στις 10:07 στο “Βήμα” και το δεύτερο στις 10:09 στην “Εφημερίδα των Συντακτών” από άγνωστο άτομο το οποίο υποστήριξε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και θα εκραγεί σε 45 λεπτά.

Η συνεδρίαση έχει διακοπεί, με απόφαση του προέδρου του ΣτΕ, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσουν τους χώρους.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, εάν η συνεδρίαση θα επανέλθει σήμερα η κεκλεισμένη των θυρών συνεδρίαση ή θα μεταφερθεί για άλλη ημέρα.

Οι 30 σύμβουλοι της Επικρατείας, έχοντας στα χέρια τους τις προη-εισηγήσεις αλλά και την εισήγηση σύμφωνα με  πληροφορίες η οποία ζητά να απορριφθούν ως απαράδεκτες οι προσφυγές των τηλεοπτικών καναλιών, θα τοποθετηθούν σε σχέση με το τυπικό μέρος των προσφυγών, ωστόσο πληροφορίες θέλουν έναν μικρό μόνο αριθμό συμβούλων της Επικρατείας να αναπτύσουν τις απόψεις τους.

Η συνέχεια περιελάμβανε την ψηφοφορία για το θέμα αυτό.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης- Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος