Κλάπηκε αυτοκίνητο δικαστικής υπαλλήλου – Είχε μέσα 25 δικογραφίες της Εισαγγελίας (video)

Μυστήριο για τις αρχές αποτελεί η κλοπή 25 δικογραφιών από το αυτοκίνητο δικαστικού υπαλλήλου στο Ν. Ηράκλειο. Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει 52χρονη δικαστική υπάλληλος στην οδό 25ης Μαρτίου. Οι δράστες παραβίασαν το αυτοκίνητο, και διέφυγαν με αυτό. Το θύμα όταν αντιλήφθηκε την κλοπή ενημέρωσε την αστυνομία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η δικαστική υπάλληλος, στο όχημα εκτός από προσωπικά της αντικείμενα, είχε και 25 δικογραφίες της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Οι αρχές ερευνούν αν στόχος των δραστών ήταν οι δικογραφίες, ή εντελώς τυχαία επέλεξαν να αφαιρέσουν το αυτοκίνητο.

Διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού – Ληστεία σε βάρος επιχειρηματία στον Γέρακα

Διάρρηξη στο σπίτι αστυνομικού στην οδό Ελεύθερου Ανθρώπου στον Άλιμο. Οι δράστες παραβίασαν την πόρτα του ισόγειου διαμερίσματος, όταν απουσίαζε ο αστυνομικός. Ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και σύμφωνα με πληροφορίες αφαίρεσαν κοσμήματα και ελάχιστα χρήματα.

Ληστεία σε βάρος επιχειρηματία στην οδό Ανδρούτσου στον Γέρακα. Οι δύο δράστες του έστησαν ενέδρα στην είσοδο του σπιτιού του. Όταν ο 67χρονος επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα, τον ακινητοποίησαν αι του αφαίρεσαν 6.500 ευρώ, τρία ρολόγια, μια χρυσή αλυσίδα και έναν σταυρό. Φεύγοντας οι δράστες έδεσαν το θύμα με καλώδια. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, οι δράστες ήταν νεαρής ηλικίας, αδύνατοι περίου 1,80 και φορούσαν σκούφους, χειρουργικές μάσκες και αθλητικές φόρμες.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος