Κλείνει τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο Γ. Δραγασάκης (vid)

Εκλογικά σενάρια τροφοδότησαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι, αν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις, τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός. Το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, πάντως, κλείνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης προειδοποιούν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ολέθριο για τη χώρα.

«Δεν αναζητούμε ηρωική έξοδο»

Τέλος στα σενάρια εκλογών βάζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. Η κυβέρνηση, σημειώνει στον «9,84», έχει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή και νωπή λαϊκή εντολή

Μιλώντας στην κυριακάτικη Κontranews, ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, τονίζει: «Αν χάσουμε την κοινωνική στήριξη, τον ξέρουμε τον δρόμο. Δεν θα χρειαστούμε κανέναν να μας πει το τι θα κάνουμε. Εμείς δεν είμαστε “δεμένοι” στις καρέκλες μας».

Σενάρια εκλογών τροφοδότησε η αναφορά του Πάνου Καμμένου στη Real News: «Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη είπε στο Mega πως «οι Ευρωπαίοι πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται».

«Επιτέλους σοβαρευτείτε. Μόνο εκλογές ξέρετε να κάνετε; Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε. Η χώρα δεν αντέχει να ξαναζήσει τα δραματικά αδιέξοδα του περασμένου καλοκαιριού», απαντά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Για τρίπλες και ελιγμούς μιλάει ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τυχόν εκλογές «θα είναι η ταφόπλακα της οικονομίας» λέει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε περίπτωση εκλογών, η χώρα πάει για grexit, προειδοποιεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης: «Απειλεί τους Ευρωπαίους ο Καμμένος; Και τι θα πάθουν οι Ευρωπαίοι; Η Ελλάδα θα τα πάθει όλα, όσα είναι να πάθουμε».

Ρεπορτάζ: Λ. Μπεθάνη
Πηγή: ΕΡΤ1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος