Ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία στη Βούλα

Ληστεία σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/6) σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Οι δύο κακοποιοί, κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό της εταιρείας, από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο του κτιρίου. Στον χώρο της δισκογραφικής βρισκόταν συνθέτης, συνεργάτης της εταιρείας, ο οποίος εργαζόταν ακόμα.

Οι δύο δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με χειρουργικές μάσκες, τον απείλησαν με κατσαβίδι, τον χτύπησαν, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν σε καρέκλα. Πήραν το μικρό χρηματικιβώτιο και έφυγαν. Μία ώρα μετά την απομάκρυνση των δραστών ο συνθέτης κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί ερευνούν εξονυχιστικά τον περιβάλλοντα χώρο της γνωστής δισκογραφικής εταιρείας στην Βούλα, συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, άνδρες της σήμανσης παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα, προκειμένου να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα των δύο ληστών, οι οποίοι εισέβαλλαν στο κτίριο, παραβίασαν 3 ερμάρια ασφαλείας και πήραν μέσα από αυτά ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, που περιείχε χρήματα και έναν φάκελο με άγνωστο περιεχόμενο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας ΝΑ Αττικής, πήραν μαζί τους τον συνεργάτη της εταιρείας, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος