Μ. Χρυσοβελώνη: “Οι αγρότες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε απέναντι τους” (aud)

Εξαιρετικά περίεργη και ύποπτη χαρακτήρισε τη στάση των αγροτών η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Γιώργο Πίκουλα.

Όπως είπε η κυρία Χρυσοβελώνη, “Τα προηγούμενα χρόνια παρακαλούσαν να τους δεχθεί ο πρωθυπουργός, ενώ τώρα δεν θέλουν να προσέλθουν στο διάλογο”. “Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είμαστε απέναντι. Είμαστε από την ίδια πλευρά. Οι δανειστές έχουν παράλογες και πολλές απαιτήσεις και οι πληττόμενοι κλάδοι πρέπει να προσέλθουν στο διάλογο”, σημείωσε η κα Χρυσοβελώνη. “Έχουν σαφέστατα σοβαρά θέματα που πρέπει να επιλυθούν, δεν λέω ότι τα αιτήματά τους είναι άδικα, αλλά τα επικοινωνούν με λάθος τρόπο”, συμπλήρωσε.

“Οι δανειστές θα πρέπει να εκλογικεύσουν τις απαιτήσεις τους απέναντι σε έναν λαό που είναι στην συντριπτική πλειοψηφία οικονομικά εξοντωμένος”. “Κάθε διαπραγμάτευση ξεκινά από πολύ δύσκολο σημείο και ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει συναίνεση και συνεννόηση από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης”, επεσήμανε η κα Χρυσοβελώνη.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος