Μήνυση του Γ. Κουμουτσάκου κατά της Ο. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος. Όπως τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος “καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα”. Από την πλευρά της η κα Γεροβασίλη απέδωσε την μήνυση ως έλλειψη ψυχραιμίας, προσθέτοντας πως “είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα”.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις του αμέσως την κατάθεση μήνυσης κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου τόνισε ότι “η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα”.

“Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα“, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου. Πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. “Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας“, ανέφερε η κα Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά “καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης” και στην οποία επισημαίνει πως “είναι φανερό ότι λίγες ώρες πριν την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Bουλή, η ΝΔ τελεί υπό πανικό και χάνει κάθε απόθεμα αξιοπιστίας”. Και προσθέτει “την ίδια ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τον εκλεκτό της ΝΔ, Στ. Παπασταύρου, και την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκος, επέλεξε να υποβάλει μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, κ. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος