Ν. Καραθανασόπουλος: “Οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έχουν τέλος” (audio)

“Πρέπει να υπάρξει λαϊκή αντεπίθεση στις αποφάσεις του Eurogroup και στη δημιουργία αυτόματου κόφτη προσαρμογής δημοσιονομικών δαπανών που βάζει στόχο μισθούς και συντάξεις”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

“Ο αυτόματος κόφτης είναι ένα διαχρονικό εργαλείο για την εξυπηρέτηση του χρέους και του στόχου της εξόδου της χώρας στις αγορές, με σκοπό την εξυπηρέτηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων και της κερδοφορίας τους” , τόνισε ο κ. Καραθανασόπουλος, επισημαίνοντας ότι: “Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν έχουν τέλος”.

“Ζητάμε από τη λαϊκή οικογένεια να ζει διαρκώς χειρότερα, τη στιγμή που το σύνολο του παραγόμενου πλούτου μπορεί να ικανοποιήσει το σύνολο των λαϊκών αναγκών”, ανέφερε ο βουλευτής, τονίζοντας ότι: “μία από τις χρησιμότητες που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός από το γεγονός ότι ως κυβέρνηση υλοποιεί μέτρα που δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις είναι ότι φθείρει στη λαϊκή συνείδηση τη ριζοσπαστικοποίηση και καλλιεργεί την ηττοπάθεια”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος