Νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας στον ΟΛΘ

Νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας, διετούς διάρκειας, υπέγραψε η διοίκηση της εταιρείας Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ).

Οι συμβάσεις υπεργάφησαν με τις ομοσπονδίες Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.) και Φορτοεκφορτωτών Ελλάδας (Ο.Φ.Ε.). Εκ μέρους της ΟΛΘ ΑΕ τις συμβάσεις υπέγραψαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Παντής και ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Μακρής, ενώ από πλευράς ΟΜΥΛΕ και ΟΦΕ, οι πρόεδροι των δύο φορέων, Γιώργος Γεωργακόπουλος και Συμεών Λευθεριώτης αντίστοιχα (καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΜΥΛΕ και οι πρόεδροι των πρωτοβάθμιων συλλόγων και σωματείων της εταιρείας).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΛΘ ΑΕ, οι νέες συλλογικές συμβάσεις εργασίας έχουν τους ίδιους οικονομικούς όρους με τις προηγούμενες και είναι εναρμονισμένες με τις σχετικές κατευθύνσεις του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, καθώς και του ΤΑΙΠΕΔ. “Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υπογραφή της νέας σύμβασης, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ διαβεβαίωσε ότι θα υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος