Νέος κύκλος αιτήσεων στη Ζάκυνθο για το πρόγραμμα «Ρεύμα για όλους»

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων ξεκινά προς το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας για την ένταξη στο πρόγραμμα «Ρεύμα για όλους», που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, καλύπτοντας τη δαπάνη επανασύνδεσης του ρεύματος σε νοικοκυριά που κινδυνεύουν με διακοπή του ηλεκτρικού λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Την Τετάρτη υπεγράφη η νέα προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στη ΔΕΗ και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, για την εφαρμογή του προγράμματος μέσα στο 2016, καθώς η ισχύς της προηγούμενης σύμβασης έληξε τον Δεκέμβριο, χωρίς όμως, το πολυδιαφημιζόμενο αυτό πρόγραμμα να έχει τεθεί σε εφαρμογή. Οι καθυστερήσεις στην έναρξη υλοποίησης του προγράμματος, αποδόθηκαν από την πλευρά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη ΔΕΗ.

Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, υπενθυμίζεται πως μόλις 15 πολίτες υπέβαλαν αιτήσεις για να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα, ενώ μόλις τέσσερις πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται. Το αίτημα για επανασύνδεση του ρεύματος στις τέσσερις αυτές περιπτώσεις δεν ικανοποιήθηκε τους προηγούμενους μήνες, αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Περιφέρειας θα ικανοποιηθεί σύντομα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος