Ο Κ. Ζαχαριάδης στο Α Πρόγραμμα: “Θα ήθελα να σταματήσει η συγκατοίκηση” με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ (aud)

«Σέβομαι τις διαφωνίες και τις διαφορετικές απόψεις, αλλά θα ήταν προτιμότερο η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα στις αρχές Φλεβάρη να στηρίξει τον πρωθυπουργό, ώστε να ομαλοποιηθεί το τραπεζικό σύστημα, να φύγουν τα capital controls, να κλείσει η συμφωνία, να φύγει οριστικά ο κίνδυνος του Grexit, να αρχίσει να ανακάμπτει η οικονομία», δήλωσε στο A’Πρόγραμμα ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Ζαχαριάδης προέβλεψε ότι ο Αύγουστος θα έχει σημαντικές πολιτικές αναταράξεις σε όλα τα κόμματα, ενώ όσον αφορά την κοινοβουλευτική πλειοψηφία στα νομοσχέδια που επιτυγχάνεται με ψήφους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, είπε χαρακτηριστικά ότι «θα ήθελα να σταματήσει η συγκατοίκηση.»

Σε ερώτημα για τις εκλογές, είπε ότι αν είναι να γίνουν θα πρέπει να γίνουν, αφού πρώτα αποκατασταθεί πλήρως το τραπεζικό σύστημα και αρχίσει να ανακάμπτει η οικονομία και μετά να γίνει συζήτηση για το πως βλέπουμε τα πράγματα. Δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις αλλά αντίθετα ψυχραιμία από όλους.

Πηγή: Α΄Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος