O Π. Σκουρλέτης στο Α’Πρόγραμμα: Είναι μια δύσκολη συμφωνία, πρέπει να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της (aud)

Πρόκειται για μια δύσκολη, εξαναγκασμένη συμφωνία που πρέπει να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της, δήλωσε στο Α’Πρόγραμμα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης. Πρέπει να υπάρξει, τόνισε, όσο το δυνατόν πιο δίκαιη κατανομή των βαρών σε όσα σημεία είναι δυνατόν.

“Υπάρχουν περιθώρια προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς όμως την αυταπάτη ότι μπορούν να ανατρέψουν το συνολικό χαρακτήρα αυτής της πολιτικής”, πρόσθεσε o K. Σκουρλέτης και τόνισε ότι είναι πρόκληση να μπορέσει η κυβέρνηση να πιάσει τη φοροδιαφυγή, γιατί αν οι πολιτικές αυτές είναι πετυχημένες, θα μπορέσει να διαμορφώσει περισσότερο ήπια εισπρακτικά μέτρα.

Με αφορμή τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή και το εσωκομματικό πεδίο, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε ότι σε κάθε ψηφοφορία που διαπιστώνεται ίδια εικόνα, το ρήγμα βαθαίνει και δεν είναι στατικό, αναπτύσσεται μια αρνητική διχαστική δυναμική, ιδίως όταν ένα κόμμα είναι στην κυβέρνηση.

“Θεωρώ”, κατέληξε ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης “ότι πρέπει να υπάρχει έμπρακτο βήμα καλής θέλησης από την πλευρά όσων ψήφισαν όχι, για να μπορέσουμε συντεταγμένα να συζητήσουμε και να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφωνίες”.

Πηγή: Α’Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος