Ορεστιάδα: Συλλήψεις για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών

Σε… κινηματογραφικού τύπου συλλήψεις προχώρησαν εχθές το απόγευμα οι άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης. Συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 46, 55 και 61 ετών, κατηγορούμενα, κατά περίπτωση, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του 46χρονου και συνεκμετάλλευσης των άλλων δύο δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 6 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 27,6 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 3 γραμμαρίων, 25 φυσίγγια των 9 mm και 27 κροτίδες.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 55χρονου, καθώς επίσης και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ένα πλήρες εργαστήριο καλλιέργειας φυτών κάνναβης, αποτελούμενο από σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρα, ηλεκτρικό θερμοστάτη, ψηφιακό θερμόμετρο και μετασχηματιστή, στο εσωτερικό του οποίου καλλιεργούσε έντεκα (11) φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 30 εκατοστά. Είκοσι έξι (26) φυτά κάνναβης, ύψους από 3 έως 7 εκατοστά, 21 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 823,9 γραμμαρίων ,6 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 26,4 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 2,5 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με άγνωστη ουσία λευκού χρώματος, βάρους 291 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης, 1 συσκευή ανάδευσης, 4 ζυγαριές, 1 κυνηγετικό όπλο, 36 κροτίδες, το χρηματικό ποσό των 915 ευρώ και 8.240 δηναρίων Σερβίας και 4 κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στην κατοχή και στο σπίτι του 61χρονου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν 3 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας.

ΠΗΓΗ: ΕΡΑ Ορεστιάδας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος