Σπ. Δανέλλης: “Σημασία έχει η προσπάθεια εξεύρεσης κοινών τόπων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων” (audio)

“Νομίζω ότι είναι ατυχής η ανταλλαγή μηνυμάτων και διαρροών που περιττεύει και αδικεί συνολικά τους χώρους, το εγχείρημα και τις ανάγκες των καιρών”, δήλωσε ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, αναφερόμενος στις χθεσινές διαρροές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Ο κ. Δανέλλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή διευκρίνισε ότι: “ήταν γνωστό από καιρό ότι ο κ. Θεοδωράκης ήταν προσκεκλειμένος στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ, η οποία είχε συνεργαστεί με το ΠΟΤΑΜΙ στις περασμένες εκλογές. Δεν είναι όμως ζήτημα ότι δεν μπορούσε να παρίσταται σε δύο τόπους, ως δισυπόστατος την ίδια στιγμή”, τόνισε ο κ. Δανέλλης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: “Αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια εξεύρεσης κοινών τόπων, εάν υπάρχουν, των πολιτικών δυνάμεων του κοινού διαλόγου, προκειμένου να διαμορφωθεί μία προγραμματική κοινή βάση”. “Τα κοινά σημεία υπάρχουν”, επεσήμανε ο κ. Δανέλλης, “γιατί ήδη λειτουργούν τέσσερις υπο-ομάδες που αρχίζουν να παράγουν έργο και να συνεργάζονται”.

Ο κ. Δανέλλης τόνισε ότι: “Το Ποτάμι επιβεβαιώθηκε όταν από την ίδρυσή του είχε επισημάνει ότι αυτό που λείπει και προέχει είναι ότι οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, οι πραγματικά ευρωπαϊστικές , να προσπαθήσουν να σχεδιάσουν και να τείνουν στην υλοποίηση των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που ο τόπος έχει ανάγκη και που συνολικά το πολιτικό σύστημα αρνήθηκε και δεν τόλμησε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη χρεοκοπία”.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος