Αυστηρό εσωκομματικό μήνυμα Φ.Γεννηματά – Διάψευση Λαλιώτη για “διαγραφή Βενιζέλου” (video)

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκπομπή “ΕΠΤΑ” της ΕΡΤ1. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι “πρέπει να γίνουν σεβαστές οι συλλογικές αποφάσεις και τόνισε ότι δεν πρέπει να έχουν χώρο οι προσωπικές στρατηγικές”.

Η κυρία Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες “να ενδυναμώσουν τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, επαναλαμβάνοντας ότι “δεν έχουν θέση η εσωστρέφεια και η ομφαλοσκόπηση”.

“Σωστά έπραξε ο Κώστας Λαλιώτης και διέψευσε δημοσιεύματα περί αιτήματος διαγραφής Βενιζέλου” τόνισε η κ.Γεννηματά.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» που υποστηρίζει ότι εισηγείται στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου διαψεύδει ο Κώστας Λαλιώτης.

Ο κ. Λαλιώτης χαρακτηρίζει “αποκυήματα φαντασίας” όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα σημειώνοντας ωστόσο πως «εάν κάποιοι θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους και να φύγουν είναι δικός τους λογαριασμός, έχοντας πάντα την απόλυτη ευθύνη των λόγων και των πράξεών τους».

«Δεν έχω εισηγηθεί ποτέ είτε στη Φώφη Γεννηματά είτε σε κανέναν άλλον τη διαγραφή του οποιουδήποτε στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο τη διαγραφή του Ευάγγελου Βενιζέλου. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι μόνο αναντίστοιχο με την αλήθεια αλλά θα ήταν και ιστορικό παράδοξο» αναφέρει.

Ο κ. Λαλιώτης αφήνει αιχμές για όσα στελέχη “ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές” καθώς όπως λέει «επιμένουν μέσα από έναν “αέναο διαλυτικό κύκλο αποσκιρτήσεων”.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Κώστας Σκουλάς,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος