ΑΝΕΛ: Νεοφιλελεύθερος εθνομηδενιστής και ιστορικά αναλφάβητος ο Θεοδωράκης

Το να βιάζεσαι να ξεπουλήσεις την ονομασία “Μακεδονία” στους γείτονες για να φανείς αρεστός σε κάποιους εντός και εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει ότι προσφέρεις τις καλύτερες υπηρεσίες στην πατρίδα σου. Δυστυχώς για τον Ποταμίσιο θαυμαστή του Σημίτη, του Παπαντωνίου και του Γ.Α.Π., ακροδεξιός εθνικιστής είναι όποιος υπερασπίζεται τα δίκαια, τα συμφέροντα και τα σύμβολα της πατρίδας του”, απάντησε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, στον Σταύρο Θεοδωράκη, εξαιτίας της επίθεσης που άσκησε στον Πάνο Καμμένο για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

“Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από κάποιον που επειδή ο ίδιος είναι αποδεδειγμένα καιροσκόπος βλέπει καιροσκόπους μέσα στο κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τους πρώην βουλευτές του που του κούνησαν το μαντήλι και πήγαν σε άλλα κόμματα. Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από έναν που υπήρξε εκπρόσωπος και σπόουκμαν της διαπλοκής.

Ο Στ. Θεοδωράκης πάντως δεν χρειάζεται να καταβάλλει πολύ κόπο για να μοιάσει σε αυτούς με τους οποίους συναγελάζεται και χαριεντίζεται, τους νεοφιλελεύθερους εθνομηδενιστές και τους ιστορικά αναλφάβητους. Είναι ένας από αυτούς” τόνίζει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος