Δ. Σεβαστάκης: Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της αντιμαχίας (audio)

“Γίνεται προσπάθεια συνεννόησης με την απόσυρση του επίδικου άρθρου που μετακυλίει τις αρμοδιότητες για τις τηλεοπτικές άδειες στο ΕΣΡ και τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης” , ανέφερε για την επικείμενη Διάσκεψη των Προέδρων, ο βουλευτής του Σύριζα Δημήτρης Σεβαστάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Απολύτως Σχετικό” με τον Ανδρέα Παπασταματίου και την Έλενα Καραγιάννη, στο Πρώτο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Επιπλέον, ο κ. Σεβαστάκης ανέφερε: Η συναίνεση είναι ζητούμενο και η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια της αντιμαχίας. Ο Σύριζα περιείχε υπερβολές αλλά διασπάστηκε και ξαναμπήκε σε εκλογική διαδικασία. Τον Σεπτέμβριο είπαμε “στις ρωγμές θα κάνουμε πολιτική”.

Σε ερώτηση για τον ανασχηματισμό, ο κ. Σεβαστάκης εκτίμησε ότι είναι μάλλον κοντά χρονικά και ότι όσον αφορά τα πρόσωπα, δύνανται να είναι εξωκοινοβουλευτικά αναλόγως βέβαια των προσόντων και των πολιτικών τους φορτίων.

Σχετικά με πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο βουλευτής είπε ότι ο κόσμος κάνει πολιτικό ζάπινγκ και ότι η ψήφος στην κάλπη είναι η μόνη αλήθεια.

Τέλος για την επίσκεψη Λαβρόφ, ο κ. Σεβαστάκης επισήμανε ότι το θέμα των διπλωματικών σχέσεων δεν έίναι μόνο διακρατικό αλλά θέμα τετραγώνου π. χ. μεταξύ Ε.Ε., Κύπρου, Ανατολικής Μεσογείου και Ρωσίας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος