Κ. Χατζηδάκης: “Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τα έχει χαμένα πολιτικά αυτή την ώρα” (audio)

“Δεν είναι πρώτη φορά που ένας νόμος κρίνεται αντισυνταγματικός, αλλά είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση αντιδρά με αυτό τον αυθαίρετο και αλαζονικό τρόπο”, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Μαρία Γεωργίου ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

Πρέπει να δούμε τι αποφάσισε το ΣτΕ, να γίνουν οι σχετικές αλλαγές στο νόμο και στη συνέχεια να πάμε στη νέα σύνθεση του ΕΣΡ. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να έχει στοιχειώδη επαφή με τα νομικά που να του φαίνεται κάτι τέτοιο παράλογο;” τόνισε. “Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το Μαξίμου τα έχει χαμένα πολιτικά αυτή την ώρα”, πρόσθεσε ο κος Χατζηδάκης.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα Πολύδωρα, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι έφερε σε δύσκολη θέση το ΣΥΡΙΖΑ. “Το μείζον όμως δεν είναι οι όποιες τακτικές κινήσεις με πρόσωπα για εντυπωσιασμό. Το μείζον είναι να σεβαστούμε την συνταγματική τάξη και να προχωρήσουμε με βάση τους κανόνες της απλής λογικής. Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση έχει πάρει διαζύγιο μεταξύ των άλλων και από την απλή λογική με τις τελευταίες κινήσεις της”, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος