Κ. Μητσοτάκης από Χανιά: Πάντα κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις η ΝΔ (video)

Την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στα Χανιά επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στην Κρήτη, όπου ενημερώθηκε από τον διοικητή της μονάδας για την αποστολή και τις επιχειρησιακές της δυνατότητες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε επίσης την οικία του Ελευθέριου Βενιζέλου και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων.

Κατά την επίσκεψή του στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαπίστωσε για μία ακόμη φορά «την άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα της πολεμικής μας αεροπορίας», και συνεχάρη όλα τα στελέχη της ΠΑ, τους χειριστές και το υποστηρικτικό προσωπικό, «για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν να διασφαλίσουν σε δύσκολους καιρούς την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως η Πολιτεία και η ΝΔ «θα βρίσκεται πάντα κοντά τους, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη δυσκολία του εγχειρήματος τους, της δουλειάς τους, και να γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν πάντα τον αμέριστο σεβασμό μας και την εκτίμηση μας».

Μετά την επίσκεψή του στην οικία του Ελευθέριου Βενιζέλου, ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη την πρωτοβουλία για την ανακαίνιση της ιστορικής κατοικίας, «η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες της να διαπιστώσουν και να μελετήσουν την πάρα πολύ σημαντική ιστορική παρακαταθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου. Του πιο σπουδαίου πολιτικού της σύγχρονης νεοελληνικής ιστορίας. Του δημιουργού της σύγχρονης Ελλάδας».

Πηγές: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Σφοδρή κριτική Μητσοτάκη από τα Χανιά – Η αντίδραση της κυβέρνησης (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος