Κ. Μητσοτάκης: Διαχρονική η προσφορά των Σωμάτων Ασφαλείας στην ελληνική κοινωνία

Στη διαχρονική προσφορά των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας στην ελληνική κοινωνία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τους προέδρους των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας.

«Είχα την ευκαιρία σήμερα να ενημερωθώ από τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας για την κατάσταση και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος, υπό αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως «είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να επιτελούν με επιτυχία την αποστολή τους. Χωρίς δογματισμούς και ιδεολογικές αγκυλώσεις».

Ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση γιατί, όπως υποστήριξε, «η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της δεν φτωχοποιεί μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις και στις συνθήκες ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα».

Κλείνοντας υπενθύμισε ότι η ΝΔ «διαχρονικά, έχει διαδραματίσει ένα πολύ θετικό και ουσιαστικό ρόλο στην αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των Σωμάτων Ασφαλείας, με σεβασμό στο θεσμικό ρόλο και την κρίσιμη αποστολή που έχουν για την ασφάλεια των πολιτών», και διαβεβαίωσε ότι «το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει, πιστεύοντας στις ικανότητες και την αφοσίωση αυτών των ανθρώπων στην αποστολή τους».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος