Κ. Μητσοτάκης-Στ. Θεοδωράκης: “Ανάγκη για εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων” (video)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του για συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, συναντήθηκε λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, με τον επικεφαλής του Κινήματος Το Ποτάμι Σταύρο Θεοδωράκη, στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

“Το μεγάλο κόστος που πληρώνουν ήδη οι πολίτες από την πολύμηνη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης”, στο οποίο αναφέρθηκε και με νέες δηλώσεις του ο βουλευτής και τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, βρίσκεται στο επίκεντρο της συνάντησης, όπως και “τα σημαντικά προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη σήμερα η ελληνική κοινωνία, αλλά και η ελληνική οικονομία”.

Κοινή εκτίμηση των δύο Πολιτικών Αρχηγών είναι η ανάγκη υλοποίησης εθνικού σχεδίου μεταρρυθμίσεων στην Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Παιδεία, “που θα υπερβαίνει τις μνημονιακές υποχρεώσεις, θα επεκτείνεται σε όλους τους τομείς και θα περιλαμβάνει τολμηρές αλλαγές και στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος”.

‘Οπως επίσης ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, “προτεραιότητα και για τους δύο Αρχηγούς είναι η άμεση απόδοση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, ενώ, για όλα αυτά, κάθε κόμμα διατηρεί τις απόψεις και τις προτεραιότητές του”.

Σημειώνεται πως για τη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε χθες από τη Θεσσαλονίκη, πως είναι καλό να γίνονται οι συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς και να βλέπουν τι περιθώρια υπάρχουν για επιμέρους συνεργασίες.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/ Γιώργος Ευθυμίου, ΑΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος