Κ.Παπακώστα: “Οι τοποθετήσεις μου δεν έχουν πότε χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης” (audio)

Οι τοποθετήσεις μου δεν έχουν πότε χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης και ποτέ δεν τοποθετούμαι σε προσωπικό επίπεδο, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Ξενοφώντα Ζηκίδη, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με την ανάρτηση της στα Μέσα κοινωνική δικτύωσης τις προηγούμενες ημέρες και το θέμα που προέκυψε με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Η απόφαση του προέδρου για αντικατάστασή μου από αναπληρώτρια τομεάρχης υγείας έγινε σεβαστή από εμένα άμεσα, πρόσθεσε, και επανάλαβε ότι προσωπικά στέκεται κάτω από την σημαία της ΝΔ πιστεύοντας ότι συγκεντρώνει τις ελπίδες των Ελλήνων πολιτών για το μέλλον.

Η κα Παπακώστα ευχαρίστησε όλους όσοι μέσα στη Νέα Δημοκρατία διαχρονικά στηρίζουν την πολιτική και κοινοβουλευτική δουλειά που κάνει, και επισήμανε ότι η υποστήριξή της στο θέμα που προέκυψε από κάποιους είναι αποτέλεσμα πολιτικών αντανακλαστικών και δεν προήλθε ύστερα από προσυνεννόηση.

Σε ερώτηση για το έαν ο κ. Μητσοτάκης υπερπροστατεύει κάποια στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έναντι άλλων, η κα Παπακώστα δήλωσε ότι παρόμοιοι υπαινιγμοί πρέπει να αποφεύγονται για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος όπως είπε είναι δίκαιος και λογικός άνθρωπος ο οποίος έχει την εμπιστοσύνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και δεν τον αμφισβητεί κανείς.

Για την εξεταστική επιτροπή για την υγεία, τόνισε ότι αυτή έχει δρομολογηθεί και ότι η διαφάνια ήταν πάντα στις προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένα αποτελέσματα με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

Η κα Παπακώστα αρνήθηκε τον όρο υπότροπη που της αποδώθηκε με αφορμή κάποιες δηλώσεις της στο παρελθόν, που όπως είπε, δεν είχε ποτέ κάνει και υπογράμμισε ότι λειτουργεί πάντα με θεσμικό τρόπο και συντάσσεται με την πλειοψηφία. Εάν η πλειοψηφία έχει κάποια άποψη θα συνταχθώ με αυτήν, συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι παρά τις δυναμικές μειοψηφίες, η πλειοψηφία είναι αυτή που αποφασίζει.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος