ΚΙΝΑΛ: Στην μάχη για την ηγεσία οι υποψήφιοι (video)

Με περιοδείες, ομιλίες και συνεντεύξεις τύπου οι υποψήφιοι για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής συνεχίζουν την προεκλογική τους δραστηριότητα. 

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ξεκίνησε τη συνέντευξή του κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη Φώφη Γεννηματα. “Η απώλειά της μας δονεί” τόνισε και κεντρικό του σύνθημα ήταν “Για πάντα ΠΑ.ΣΟ.Κ – Αλλαγή είναι η αλήθεια”. Το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Νάντια Γιαννακοπούλου, Χαρά Κεφαλίδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο κ. Λοβέρδος παρουσίασε δέσμη θέσεων και προτάσεων για τον πολιτικό ρόλο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον 21ο αιώνα και μίλησε για ένα “ανοικτό ψηφιακό κόμμα, με όλα τα όργανά του αιρετά και με δημοψηφίσματα σε όλα τα θέματα” , ενώ τόνισε ότι “έχει βιογραφικό ενότητας”

Εξορμήσεις στην περιφέρεια οργανώνει ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινώντας από την γενέτειρα των Παπανδρέου Αχαΐα. Σήμερα βρίσκεται στην Βουδαπέστη στην συνεδρίαση της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης. Είναι εισηγητής για την τήρηση των υποχρεώσεων της Ουγγαρίας σε ό,τι αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και την δημοκρατία.

Περιοδεία σε Άρτα και Πρέβεζα πραγματοποιεί ο Παύλος Γερουλάνος.

Με Περιοδείες και ομιλίες στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Χάρης Καστανίδης.

Σε θέματα καθημερινότητας επικεντρώνεται ο Παύλος Χρηστίδης, που σχεδιάζει περιοδείες σε όλη την χώρα.

Επισκέψεις σε μεγάλους δήμους θα κάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το πρωί ξεκαθάρισε την θέση του για το θέμα των συνεργασιών, απορρίπτοντας κάθε προεκλογική συζήτηση λέγοντας ότι πιστεύει στην αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και του μετεκλογικού τοπίου.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος