Kόντρα Μαξίμου – ΝΔ: “Για ένα σπίτι στο Παρίσι” και το πρωθυπουργικό αεροπλάνο (video)

“Ένα σπίτι στο Παρίσι” είναι η αιτία για τη νέα κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Το Μέγαρο Μαξίμου επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο ζητάει από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη να δημοσιοποιήσει το Πόθεν Έσχες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

Στο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρονται με αφορμή το ρεπορτάζ της εφημερίδας στο “Penelope gate” που συγκλόνίζει τη Γαλλία , δηλαδή το σκάνδαλο της αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν.

“Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει ; Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων Ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι έχει συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κύριο Παπασταύρου; Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το Πόθεν Έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό”.
Μετά τη Ζίμενς ,τον Κήρυκα Χανίων τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έκθετος και στο θέμα αυτό” καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.

Στη Νέα Δημοκρατία μιλούν για “πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου που δεν διστάζουν να αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη” και για αυτό το λόγο προανήγγειλαν προσφυγή στη δικαιοσύνη.

“Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό. Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός”, αναφέρει η ΝΔ και προσθέτει:

“Ο κ. Ρήγας οφείλει να απολογηθεί μαζί με τον πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το πρωθυπουργικό αεροπλάνο που με χρήματα του ελληνικού λαού χρησιμοποιούν για βόλτες και όχι για υπηρεσιακούς λόγους. Στην συνέχεια θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να βρει τους λόγους με τους οποίους θα δικαιολογήσει στην ελληνική κοινωνία και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας που έχουν συμφωνήσει με τους εταίρους”.

Με αφορμή το δημοσίευμα η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφέρει:
“Οι χοντρές μπίζνες με τον κ. Παπασταύρου είναι η συνεκτική ουσία των κυρίων Μητσοτάκη και Σαμαρά που μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε συνήγορο υπεράσπισης του Πασοκ”.

Η εφημερίδα Ντοκουμέντο μέσω του εκδότη της ρωτάει “γιατί η Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίζεται με διπλό ΑΦΜ στα Φύλλα Εφημερίδας της κυβέρνησης κι αν “το δηλωμένο στην εφορία ακίνητο σημαίνει πως αποκτήθηκε και με μόνιμο τρόπο”.

“Άρα  ο Τσοχατζόπουλος με τα δηλωμένα σπίτια κακώς καταδικάστηκε;”, διερωτάται ο συντάκτης της Ντοκουμέντο.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Λάμπρος Παναγιώτου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος