Κόντρα ΝΔ – Τόσκα με αφορμή τα επειδόσια στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ  και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, προκάλεσαν οι δηλώσεις του τελευταίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη περί συμφερόντων διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας, με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν μιλάω τυχαία. Μιλάω πιο συγκεκριμένα όταν έχω στοιχεία, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αφεθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους, γιατί αποσταθεροποιούν όχι την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα, υπογράμμισε ο κ. Τόσκας.

 Ερωτηθείς επίσης και για τον τρόπο που ενεργούσαν οι αστυνομικές ομάδες της ΔΕΛΤΑ , επεσήμανε ότι οι ομάδες αυτές ενεργούσαν χωρίς να έχουν καν οργανωμένη συγκρότηση, ενεργούσαν περίπου όπως και η αντίπαλη πλευρά και φυσικά πυροδοτείτο μια κατάσταση η οποία δεν ήταν καθόλου επιθυμητή.

Οι δηλώσεις αυτές του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν έμειναν αναπάντητες από την ΝΔ που έκανε λόγο για πολιτική αθλιότητα.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει ότι ο κατ’ ευφημισμό υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κατρακύλησε σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας, προκειμένου, όπως λέει, να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του.

Πρόσθεσε δε ότι ο κ. Τόσκας προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει, καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Αναρωτιόμαστε τί άραγε ώθησε τους επικοινωνιακούς συμβούλους του κυρίου Μητσοτάκη να αντιδράσουν με δημόσιες ύβρεις πέρα από κάθε όριο αντιπολιτευτικού σχολιασμού. Δυστυχώς, η πολιτική αναξιοπρέπεια τους χαρακτηρίζει, ανταπάντησε το Γραφείο Τύπου του αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος