Μ. Γεωργιάδης: “Η μόνη λύση είναι μία οικουμενική κυβέρνηση” (audio)

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, μίλησε στον Ανδρέα Παπασταματίου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην απόφαση του Ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου, να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, που έχουν ζητήσει άσυλο στην χώρα μας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι πρόκειται για μια ορθή απόφαση, που «έδειξε ότι η ελληνική Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, σέβεται τα δικαιώματα των ανθρώπων και το Διεθνές Δίκαιο».

Σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε αναμενόμενη την απαίτηση των θεσμών για νέα μέτρα και υποστήριξε πως η μία περίπτωση είναι «η κυβέρνηση να τα υπογράψει όλα και με τα δύο χέρια, όπως συνηθίζει, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία», κάτι που το χαρακτήρισε καταστροφικό, ή «η δραπέτευση του κ. Τσίπρα».

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε, πως η μόνη λύση εξόδου είναι μία Οικουμενική Κυβέρνηση, που θα προκύψει χωρίς εκλογική διαδικασία, αφού όπως είπε, οι εκλογές θα είναι «ό.τι χειρότερο» κι «ένα πάγωμα της αγοράς».

Η κυβέρνηση αυτή, είπε ο κ. Γεωργιάδης, θα διαπραγματευτεί ένα νέο μείγμα μεταρρυθμίσεων, που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών.

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης αμφισβήτησε την εικόνα κάποιων δημοσκοπήσεων, που δείχνουν πτώση του κόμματός του και υποστήριξε ότι, σε ενδεχόμενη εκλογική αναμέτρηση η Ένωση Κεντρώων θα έβγαινε πιο δυνατή. Όμως μια εκλογική αναμέτρηση θα λειτουργούσε εις βάρος της χώρας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος