Μ. Παπαδοπούλου: “Θα παραβρεθώ στο συλλαλητήριο ως απλή πολίτης” (audio)

Η εκπρόσωπος τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου στην εκπομπή«Απολύτως Σχετικό» στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ.

Η κα Παπαδοπούλου απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για ρήγμα λόγω του «Σκοπιανού» στην ενδοκυβερνητική συνοχή, επεσήμανε ότι η προγραμματική σύγκλιση της συγκυβέρνησης έγινε για την έξοδο από το μνημονιακό καθεστώς (κάτι που όπως είπε θα επιτευχθεί τον Αύγουστο) και την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς ώστε «να μην επιτρέψουμε στο σύστημα, που εξέθρεψε δυναστείες, που πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού να ανακάμψει».

Η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛΛ κατηγόρησε την ΝΔ για έλλειψη θέσης και χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «όμηρο μέσα στο ίδιο του το κόμμα».

Η κα Παπαδοπούλου απαντώντας στο ερώτημα αν θα πάει στο συλλαλητήριο της Κυριακής, είπε ότι αυτά τα συλλαλητήρια δεν είναι των κομμάτων και ούτε θα πρέπει να καπελώνονται γιατί σ’ αυτά εκφράζεται ο αγνός πατριωτισμός των Ελλήνων και η ίδια θα παραβρεθεί στο συλλαλητήριο, όχι όμως ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αλλά ως απλή πολίτης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος