Μαυρωτάς: Θετικό βήμα η συμφωνία, αλλά μένει να δούμε αν θα υπερψηφιστεί και στο τέλος (audio)

Μετά το τέλος της συζήτησης για τον προϋπολογισμό όλοι μιλούσαν για την σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Βούτση και θεωρώ ότι όλα αυτά μπαίνουν σε ένα παιχνίδι πόλωσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καθόλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δήλωσε ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Γιώργος Μαυρωτάς στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου. Και επεσήμανε ότι όλο το πολιτικό σύστημα πρέπει να κάνει ένα σοβαρό διάλογο με επιχειρήματα και όχι μια σύγκρουση μόνο για τη σύγκρουση.

Το ΠΟΤΑΜΙ μιλά για την θεσμική θωράκιση όλων των θεσμών της δημοκρατίας, σημείωσε.
Σχολιάζοντας τις μεταγραφές βουλευτών και με αφορμή την προσχώρηση του κ. Θεοχάρη στη ΝΔ ο κ. Μαυρωτάς είπε ότι, αυτές οι μεταγραφές των βουλευτών μειώνουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, ο κάθε πολίτης αρχίζει να απαξιώνει κόμματα και βουλευτές και είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν όλα τα μεγάλα κόμματα, άρα έχουν μερίδιο και αυτά σε αυτή την πρακτική.
Ερωτηθείς για την συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Μαυρωτάς επεσήμανε ότι το ΠΟΤΑΜΙ θεωρεί τη συμφωνία όχι , ως μια τέλεια λύση, δεν πρέπει ούτε να την εξιδανικεύουμε, αλλά και ούτε να την δαιμονοποιούμε, όπως είπε. Η θετική προδιάθεση του κόμματος υπάρχει, θα περιμένουμε να δούμε την τελική εξέλιξη της όλης διαδικασίας με τις τροπολογίες και τα τελικά κείμενα, συμπλήρωσε. Θετικό βήμα, αλλά μένει να δούμε αν θα υπερψηφιστεί και στο τέλος, σχολίασε ο κ. Μαυρωτάς.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος