Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα μνημόνια

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση στον απόηχο της εκ νέου παραπομπής του Ανδρέα Γεωργίου, του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, στο Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος που το 2009 οδήγησε τη χώρα στο καθεστώς των μνημονίων.

Σήμερα η ΝΔ επανήλθε με νέα ανακοίνωση. «Ακόμη ηχούν στα αυτιά του ελληνικού λαού το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου, νυν προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ» αναφέρει δίνοντας απάντηση σε χθεσινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Και, δυστυχώς, για το ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΠΑΣΟΚ απάντησε καταγγέλλοντας κοινή προσπάθεια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ «να μη βγει η αλήθεια για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009».

«Είναι για γέλια στη ΝΔ, η προσπάθεια όσων περιστασιακά φορώντας μεταρρυθμιστικό προσωπείο παριστάνουν ότι κάτι αλλάζει, όταν είναι φανερό ότι τα κλειδιά του μαγαζιού τα κρατούν άλλοι. Από την άλλη πλευρά οι άλλοι οι “αριστεροί ριζοσπάστες”, του ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκαν πρόθυμοι και υπάκουοι και είναι για κλάματα» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Είναι τραγική όμως για τη χώρα η κοινή τους προσπάθειά να μη βγει η αλήθεια, να μη μάθει ο ελληνικός λαός τους υπεύθυνους για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση την περίοδο 2004-2009».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος