Σπ. Δανέλλης: Είναι ανορθόδοξο να αυτοδιαλυθεί το Ποτάμι (audio)

Όσο καθυστερεί το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης τόσο καταστρέφεται η οικονομία και αργεί η ανάκαμψη, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα, στον Ξενοφώντα Ζηκίδη και στην Έλενα Καραγιάννη ο βουλευτής του κόμματος Το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης.

Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι έχει ήδη χαθεί το πρώτο τρίμηνο του 2017, πρόσθεσε και επισήμανε πως όλοι γνωρίζουν τους λόγους γιατί τους οποίους είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση και να μπει η χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Η μεθοδολογία της αέναης διαπραγμάτευσης μέσω της τακτικής των επιπλέον μέτρων που βάζουν στο τραπέζι οι δανειστές, έπρεπε με βάση το παρελθόν να έχει κάνει την κυβέρνηση περισσότερο σοφή, συμπλήρωσε, και επισήμανε ότι ο χρόνος λειτουργεί πάντα σε βάρος μας.

Ο Σπύρος Δανέλλης αναφερόμενος στην ενδεχόμενη σύμπραξη με το κόμμα των Διαμαντοπούλου , Ραγκούση, Φλωρίδη, δήλωσε πως η πρόταση για διάλυση του Ποταμιού, δημιουργία ενός νέου κόμματος και ανάδειξη αρχηγού ύστερα από εκλογές, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Βλέπουμε θετικά τη συνεργασία με τους τρεις αλλά είναι ανορθόδοξο να αυτοδιαλυθεί ένα κοινοβουλευτικό κόμμα για να ενταχθεί σε ένα υπό διαμόρφωση κόμμα, τόνισε.

Ο Βουλευτής του κόμματος το Ποτάμι, ανέφερε πως είναι ζητούμενο η ίδρυση ενός νέου φορέα που θα συμπεριλαμβάνει τον ευρύτερο χώρο του κέντρου και πρέπει εξαντληθούν οι δυνατότητες και ευκαιρίες που απαιτούνται προκειμένου να συνεννοηθεί το σύνολο των δυνάμεων στο χώρο της κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος