Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα άκουσε ο πρωθυπουργός (video)

Πλημμύρισε με πρωτοχρονιάτικες μελωδίες το Μέγαρο Μαξίμου. Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα άκουσαν τα κάλαντα αλλά και παιδικά τραγούδια από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε ένα –ένα τα παιδιά και τους έδωσε δώρα.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα  άκουσε ο πρωθυπουργός (video)

Ο κ. Τσίπρας τους μοίρασε παιδικά βιβλία, τα οποία στη συνέχεια τα παιδιά ξεφύλλισαν με την κ. Μπαζιάνα, στο γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο είχε γεμίσει με τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ο κ. Τσίπρας είχε συζήτηση με τους δασκάλους των παιδιών.

Τσίπρας: Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες 

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα  άκουσε ο πρωθυπουργός (video)

Στη συνέχεια τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του κ. Μπαζιάνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας “Κωνσταντής Κανάρης” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας “Η Δέλφη”, με τα συγκροτήματα να παίζουν και να χορεύουν και παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με τον χορό τους τα μικρά παιδιά των συλλόγων.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας “Κωνσταντής Κανάρης” δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει ότι “Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες”, “το καλό σκαρί αντέχει”. Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και κάλεσε τους Συλλόγους  “να΄ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς”.

Τα κάλαντα τραγούδησε στον πρωθυπουργό και ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Μερακλήδες Άρτας”.

Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ:Κώστας Σκουλάς, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος