Θεοδωράκης: O ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ελέγξει τις εξελίξεις στον ΔΟΛ (video)

Δεν θέλω, να υπερασπιστώ τους προηγούμενους κυβερνώντες αλλά πραγματικά υπάρχει κάτι οξύμωρο σε αυτά που συνήθως λέει ο κ. Τσίπρας. Διαμαρτύρεται συνέχεια για τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ. Θα τον ακούσει κάποιος απ’ έξω και θα πιστέψει ότι δεν κυβερνά με έναν ακροδεξιό, επεσήμανε στη δευτερολογία του, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Τόνισε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε αν συμφωνεί με τις αγωγές και τα αυτόφωρα του κ. Καμμένου στους δημοσιογράφους. Αναφερόμενος στον ΔΟΛ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός υποβίβασε τον κ. Μουλόπουλο, στη θέση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε δε ότι ο κ Μουλόπουλος έχει μια άλλη ιδιότητα κύριοι συνάδελφοι, είναι πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής σήμερα. Και τέλος πάντων, όντως πρέπει να σώσουμε τον ΔΟΛ και τους εργαζόμενους και να βρούμε επιχειρηματική λύση χωρίς θαλασσοδάνεια. Και τον Μαρινόπουλο δεν έπρεπε να σώσουμε; Έπρεπε. Έστειλε ο κ. Τσίπρας τον κ. Σκουρλέτη να αναλάβει τον Μαρινόπουλο; Στέλνει δηλαδή το κυβερνητικό κόμμα σε κάθε επιχείρηση που πρέπει να σωθεί ένα έμπιστο ανώτερο κομματικό στέλεχος για να το σώσει; Αστειότητες. Είναι σαφές ότι προσπαθεί το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποτυχία στα κανάλια, να ελέγξει τις εξελίξεις στον ΔΟΛ και μέσω αυτού πιστεύω το MEGA. Και όπως σας είπα πριν, η συμφωνία στρώνεται.

Πηγή:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση:Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση περνάει σε άλλη πίστα (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος