Β. Λεβέντης: Η συζήτηση για το χρέος θα ανοίξει όταν ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις (audio)

Για το χρέος δεν θα πάρουμε τίποτα και ο κόσμος θα αισθανθεί προδομένος γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να ανεβάσει ψηλά τον πήχη, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Ξενοφώντα Ζηκίδη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

“Τον είχα προειδοποιήσει, κατ’ιδίαν τρεις φορές να μην περιμένει τίποτα, αλλά εκείνος επέμενε να κοροϊδέψει την κοινωνία”, πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης, επισημαίνοντας ότι συζήτηση για το χρέος θα ανοίξει το 2018 όταν ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις.

Οι ευρωπαίοι ξέρουν ότι εάν μας δώσουν οτιδήποτε ή ποσοτική χαλάρωση ή κούρεμα θα χαλαρώσει το πρόγραμμα και θα ξαναγυρίσει στα χρέη η Ελλάδα, συμπλήρωσε, και υποστήριξε ότι με 153 βουλευτές και με τον Πάνο Καμμένο να απειλεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση όταν του πει ο Ιερώνυμος,  δεν θα έρθει επενδυτής στη χώρα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε την πρότασή του για μεταρρυθμίσεις και Οικουμενική Κυβέρνηση, καθώς όπως είπε ακόμη και εάν γίνουν εκλογές και εκλεγεί ο Μητσοτάκης και κυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ θα γίνουν τα ίδια.

Επίσης, εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές το 2017 μετά τις 20 Μαρτίου, γιατί, όπως εξήγησε, μετά την ημερομηνία αυτή θα μπορούν να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές με σταυρό και όχι με λίστες.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος