Συμβολική κατάληψη ένστολων συνδικαλιστών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και σε ανάρτηση πανό προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου ένστολοι συνδικαλιστές. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πρωτοφανή και απαράδεκτη ενέργεια. Όπως σημειώνει, «η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της».

«Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να  καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια» καταλήγει η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση τη νύχτα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 4 παρά 20 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην πόρτα και τα παράθυρα των γραφείων και πέταξαν έντυπο υλικό.

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς καταδικάζει την επίθεση, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως «ο στόχος τους δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η δημοκρατία και οι θεσμοί της». «Αυτές οι ενέργειες ανοίγουν το δρόμο στο φασισμό και στην πολιτική ανωμαλία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος