Συνελήφθη 24χρονος για την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο (vid)

Ένα άτομο έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής για την επίθεση εναντίον του βουλευτή της Ν.Δ., Γιώργου Κουμουτσάκου, χτες στην πλατεία Συντάγματος, ενώ άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και μία γυναίκα, αναζητούνται από την Κρατική Ασφάλεια, για να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μετά τις καταθέσεις του βουλευτή της ΝΔ και αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και την επεξεργασία του οπτικού υλικού καρέ-καρέ κρίθηκε ότι προκύπτουν στοιχεία για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 24χρονου που συνελήφθη. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προστάτεψε τον βουλευτή και δεν τον χτύπησε.

Η αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνες σε περιοχές κυρίως της Δυτικής Αττικής και σε ομάδες ακροδοξειών στοιχείων αλλά και ευρύτερης παραβατικής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία με βάση τις φωτογραφίες και τα βίντεο φέρεται να έχει ταυτοποιήσει ακόμη τρείς υπόπτους και σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες σε σπίτια. Μετά τον εντοπισμό τους θα οδηγηθούν στην Ασφάλεια και αν αναγνωριστούν από τους μάρτυρες αλλά και το οπτικό υλικό, θα συλληφθούν.
Σύμφωνα με μια αστυνομική εκδοχή δεν εντοπίστηκαν μέχρι τώρα, γιατί προσπαθούν να αποφύγουν το αυτόφωρο η θέλουν να κερδίσουν χρόνο για να βρουν άλλοθι.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής προσήχθησαν οκτώ άτομα που δεν αναγνωρίστηκαν και αφέθησαν ελεύθεροι. Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και γνωστό άτομο με το προσωνύμιο “γυμναστής”. Όμως προέβαλε άλλοθι και αφέθηκε ελεύθερος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος