Σπ. Δανέλλης: “Διερευνάται η δυνατότητα σύγκλισης θέσεων μεταξύ φιλελεύθερης κεντροδεξιάς και μεταρρυθμιστικής κεντροαριστεράς” (aud)

“Ατοπο το αίτημα του κ. Μητσοτάκη για εκλογές στην παρούσα συγκυρία”, υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στους Ανδρέα Παπασταματίου και Έλενα Καραγιάννη στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Φωνή της Ελλάδας.

“Δε μπορεί το 2016 να γυρίσουμε πίσω από τις θέσεις του 1990” και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις θέσεις και τους χειρισμούς του- ειδικά πρόσφατα με το “Μακεδονικό”- απέδειξε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τη “φιλελευθεροποίηση” της Νέας Δημοκρατίας, συμπλήρωσε ο κ. Δανέλλης.

Σε ερώτηση σχετικά με την αποψινή συνάντηση του κ. Θεοδωράκη με την κ. Γεννηματά, ο βουλευτής σημείωσε ότι διερευνάται το αν υπάρχει δυνατότητα σύγκλισης προγραμματικών θέσεων από τις δυνάμεις του λεγόμενου μεταρρυθμιστικού κέντρου δηλαδή από τη φιλελεύθερη Κεντροδεξιά μέχρι την μεταρρυθμιστική Κεντροαριστερά.

“Σήμερα υπάρχει ένα κενό, άρα το προ διετίας εγχείρημα του Ποταμιού παραμένει ζωντανό. Υπάρχουν βέβαια επιφυλάξεις για ένα νέο εγχείρημα συνεργασίας με βάση και την προηγούμενη εμπειρία, αλλά θα ήταν ευχής έργο να βρεθεί κοινός τόπος που να αφορά πρωτίστως την κοινωνία” πρόσθεσε ο κ. Δανέλλης. Ολοκληρώνοντας προανήγγειλε συναντήσεις και με άλλα πρόσωπα από όμορους χώρους με πρώτο στη σειρά τον επικεφαλής της Δράσης, ενώ δεν απέκλεισε πιθανή συνάντηση και με τον κ. Παπανδρέου.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος