Στη Μάλτα για την προσύνοδο του ΕΣΚ η Φώφη Γεννηματά

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, θα βρίσκεται από σήμερα στη Βαλέτα της Μάλτας, προκειμένου να συμμετάσχει αύριο, Τετάρτη 11/11, στην προσύνοδο των Σοσιαλιστών ηγετών κρατών και κυβερνήσεων που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Στόχος της προσυνόδου είναι ο συντονισμός των Σοσιαλιστών στη Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να προωθηθούν οι προοδευτικές θέσεις και πολιτικές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά, προσεκλήθη στην προσύνοδο μετά από πρόσκληση του ΕΣΚ, για να ενημερώσει για την κατάσταση στην Ελλάδα και να παρουσιάσει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες συζήτησε πρόσφατα στη Αθήνα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου κ. Σουλτς.

Στόχος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι να ενταχθούν οι προτάσεις του κομματος, στις επίσημες προτάσεις των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για τη συνολική αντιμετώπιση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Η συνάντηση των Σοσιαλιστών ηγετών πραγματοποιείται πριν την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των κρατών-μελών της ΕΕ για το μεταναστευτικό.

Πήγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος