Στις 26 Ιανουαρίου η συζήτηση για το Ασφαλιστικό – Συνέντευξη Τύπου Γ. Κατρούγκαλου, Β. Αποστόλου, Όλγας Γεροβασίλη την Παρασκευή

Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, στις 18:30, θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για το ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Την Παρασκευή ο υπουργός Εργασίας θα λάβει μέρος σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, σχετικά με τροποποιήσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και ειδικά σε διατάξεις που αφορούν τους αγρότες. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Εν τω μεταξύ, ο υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος απάντησε σε επίκαιρη ερώτηση για τις ασφαλιστικές ενημερότητες των μηχανικών.
Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι θα υπάρξει διάταξη από το Υπουργείο με την οποία θα παρατείνεται για ένα χρόνο, το δικαίωμα της παροχής πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ανασφάλιστους με οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Πετρόπουλος: Παράταση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για ανασφάλιστους

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος