Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Δεν βλέπω γιατί να μην γίνει το καρναβάλι (video)

«Παλεύουμε να αποκαταστήσουμε μια αδικία, την απαγόρευση του καρναβαλιού στην Πάτρα», είπαν οι δημοσιογράφοι της Εκπομπής «Από τις 6», στον Θόδωρο Βασιλακόπουλο, για να λάβουν την απάντηση:

«’Η επιδημιολογική κατάσταση είναι καλή. Οπως βλέπετε οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους πλέον δεν θα επιβάλλονται από το Σάββατο και στους εσωτερικούς χώρους πολύς κόσμος θα πάει στα μπαρ να διασκεδάσει όχι μόνο στην Πάτρα αλλά παντού. Σε τελική ανάλυση θα παραμείνει η σύσταση για μάσκα και  δεν βλέπω λοιπόν λόγους να μην γίνει το καρναβάλι».

Ξεκινάει η χορήγηση του πρωτεϊνικού εμβολίου για τον κορονοϊό, Novavax , άρα υπάρχει λοιπόν κι αυτή η δυνατότητα σε όσους λανθασμένα πίστευαν ότι τα εμβόλια MRNA αλλάζουν το γενετικό υλικό. Η χώρα μας έχει φτάσει στον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ποσοστό εμβολιασμού 73 -74%. Κάθε ημέρα το 90% των θανάτων είναι από την ομάδα των άνω των 60 γι αυτό και οι 300.000 ανεμβολίαστοι είναι το μεγάλο πρόβλημα, είπε ο πνευμονολόγος και καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος