Βούλα: Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του

Array

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος λίγο πριν τις 5 το απόγευμα (8/7) στην Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην περιοχή της Βούλας, όταν παρασύρθηκε από ένα PORCHE CAYENNE, στο τιμόνι του οποίου βρισκόταν ένας άνδρας περίπου 50 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο από ένα σημείο στο οποίο δεν υπάρχει ούτε φανάρι, ούτε όμως και διάβαση πεζών, εκτιμώντας ότι θα προλάβαινε.

Ο οδηγός φέρεται, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, να είδε ξαφνικά μπροστά του τον ηλικιωμένο, χωρίς να προλάβει δυστυχώς να αντιδράσει.

Ο ίδιος σε κατάσταση σοκ σταμάτησε στο σημείο, όμως ο άνδρας που είχε παρασύρει, βρισκόταν στη μέση του δρόμου νεκρός.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Τα έμπειρα στελέχη της Τροχαίας, που συνεχώς πραγματοποιούν ελέγχους προκειμένου να μπει «φρένο» στην ταχύτητα που αναπτύσσουν οδηγοί, διεξάγουν προανάκριση για τα ακριβή αίτια της θανατηφόρας παράσυρσης, συλλέγοντας καταθέσεις αλλά και υλικό από κάμερες.

Η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του οχήματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με τον εισαγγελέα να έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα κρατηθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος