Έρχεται το νέο Nintendo Switch (video)

Tη νέα της παιχνιδομηχανή, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως φορητή συσκευή είτε ως μια κονσόλα για το σπίτι αποκάλυψε η Nintendo μέσα από ένα σχετικό βίντεο προώθησης στο Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=f5uik5fgIaI

To Nintendo Switch, που έχει την εμφάνιση ενός μικρού tablet, φέρει επάνω του και δύο χειριστήρια που επιτρέπουν στο χρήστη να  χειρίζεται τη συσκευή από απόσταση, όταν τη συνδέει με την τηλεόραση, ή να παίζει ομαδικά, με φίλους, “μοιράζοντας” τα χειριστήρια και στους συμπαίκτες του.

Έρχεται το νέο Nintendo Switch (video)

Τα παιχνίδια της νέας αυτής κονσόλας θα κυκλοφορούν σε μικρές «δισκέτες», παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνταν σε παλαιότερες εκδόσεις παιχνιδομηχανών της Nintendo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εταιρίες Activision, Bethesda, EA Games, Sega, Ubisoft και Warner Brothers είναι ανάμεσα σε αυτές που ετοιμάζουν-έχουν ετοιμάσει παιχνίδια για τη συγκεκριμένη κονσόλα.

Η Nintendo έχει ήδη ανακοινώσει ότι το πολυαναμενόμενο video game «Legend Zelda: Breath of the Wild» θα είναι διαθέσιμο και στο Switch. Η καινούρια αυτή κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το Μάρτιο του 2017.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος