Slideshow – Η νέα λειτουργία του Facebook

Μια νέα επιλογή προσθέτει το Facebook στην πλατφόρμα του, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν μικρής διάρκειας βίντεο από τις φωτογραφίες τους.

Η νέα επιλογή ονομάζεται «Slideshow», και μέσω αυτής οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους μικρού μήκους «ταινίες», χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αποθηκεύσει στο προφίλ τους.

Οι χρήστες θα έχουν δύο επιλογές για να δημιουργήσουν το δικό τους μίνι βίντεο.

Με την πρώτη επιλογή, οι χρήστες που έχουν ανεβάσει στο Facebook πάνω από φωτογραφίες ή βίντεο τις τελευταίες 24 ώρες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν αυτή τη λειτουργία, που θα είναι διαθέσιμη στο πεδίο «Τι σκέφτεστε»Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα προσθέσουν στο Slideshow, να επιλέγουν το θέμα, να βάζουν σχετικό τίτλο, να προσθέτουν ετικέτες με τους φίλους τους που εμφανίζονται και να πατούν «Δημοσίευση».

Με την δεύτερη επιλογή, οι χρήστες θα μπορούν απλά να πατήσουν την επιλογή «Δοκίμασέ το», η οποία θα είναι διαθέσιμη όταν παρακολουθούν ένα αντίστοιχο βίντεο που έχει δημιουργήσει ένας από τους φίλους τους στο προσωπικό του προφίλ.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι τρελαίνονται να τραβούν φωτογραφίες και να δείχνουν στους φίλους τους πως πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους, είτε είναι μια οικογενειακή συγκέντρωση είτε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο ή ένα πρωινό με τα παιδιά τους. Αυτό το νέο συναρπαστικό και διασκεδαστικό χαρακτηριστικό θα σας επιτρέπει να “ράψετε” αυτές τις ξεχωριστές σας φωτογραφίες μαζί σε μια μορφή που αιχμαλωτίζει το πνεύμα του γεγονότος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Facebook.

Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα της Apple, το iOS. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πότε θα επεκτείνει τη χρήση του Slideshow και σε άλλες πλατφόρμες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος