Εργαζόμενοι στις δομές προσφύγων: “Ανανεώστε τις συμβάσεις μας”

Την ανανέωση των συμβάσεων εργασίας τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στις δομές φιλοξενίας προσφύγων Ελαιώνα, Μαλακάσας, Σκαραμαγκά, Σχιστού.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρουν, “ουσιαστικά καταργούνται οι υπηρεσίες φιλοξενίας και εγκαταλείπονται οι πρόσφυγες στο έλεος των ελάχιστων εργαζομένων στις ΜΚΟ”. Εκτός της ανανέωσης των συμβάσεων ζητούν και περισσότερο και μόνιμο προσωπικό για όλες τις δομές.

Συγκεκριμένα τονίζουν μεταξύ άλλων: “Εμείς οι εργαζόμενοι ποικίλων ειδικοτήτων, όπως ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι γενικών καθηκόντων, καθαριότητας, φύλαξης και λοιπών αρμοδιοτήτων, που εργαζόμαστε στο πλαίσιο του κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ με οκτάμηνες συμβάσεις, που θα αρχίσουν να λήγουν από τις 12 Απριλίου, ζητάμε την παράτασή τους ή την ανανέωσή τους”.

To πλήρες κείμενο:

Εργαζόμενοι στις δομές προσφύγων: “Ανανεώστε τις συμβάσεις μας”Εργαζόμενοι στις δομές προσφύγων: “Ανανεώστε τις συμβάσεις μας”Εργαζόμενοι στις δομές προσφύγων: “Ανανεώστε τις συμβάσεις μας”

Σχετική είδηση: Χαϊδάρι: Έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα προσφυγόπουλα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος