Οι εργαζόμενοι στο ΙΓΜΕ παρουσιάζουν τις θέσεις τους για την ομαλή του λειτουργία

Συνεχίζει τις δραστηριότητές του το συνδικάτο εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, με στόχο τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος χώρος εργαζομένων και τα χαρακτηρίζουν “οξύτατα υπαρξιακά πλέον προβλήματα του ΙΓΜΕ”.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα βασικότερα είναι:
•    Οι προσλήψεις νέου προσωπικού ούτως ώστε να αναπληρωθούν οι κενές θέσεις των συναδέλφων που συνταξιοδοτήθηκαν και να διασωθεί η πολύτιμη τεχνογνωσία τους όσο είναι καιρός.
•    Η έναρξη των, ζωτικής σημασίας για τη χώρα μας και την αξιοποίηση του ΙΓΜΕ, ερευνητικών και αναπτυξιακών έργων του ΕΣΠΑ.
•    Η ουσιαστική αντιμετώπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζόμενων, για τα οποία ήδη κατατέθηκαν κατασχετήρια, ενώ επίκεινται περισσότερα, με άμεσο κίνδυνο για το ΙΓΜΕ.

“Όλα τα θέματα παραμένουν σε τέλμα, καθιστώντας, ήδη για έναν ολόκληρο χρόνο, κενό γράμμα τη θεσμική επανασύσταση του ΙΓΜΕ”, επισημαίνουν οι εργαζόμενοι και ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου όπου θα γίνει και αναλυτική παρουσίαση των θέσεών τους, την Πέμπτη 30/6/2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών, 3ης Σεπτεμβρίου 48 Β 6ος όροφος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος