ΕΡΤ Χανίων – Κ. Βαξεβάνης – Ηχητικό: Μόνο θετικό είναι το γεγονός ότι Έλληνας Πρωθυπουργός θα μιλήσει με ονόματα και στοιχεία για τη διαφθορά

Στην αποψινή προ ημερήσιας διάταξης της Βουλής, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ Χανίων ο δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού Hot Doc Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος, που είναι γνωστός για την απτόητη πίστη του στην έρευνα, είναι ο άνθρωπος που σε πολύ μεγάλο βαθμό έχει συμβάλλει με τρόπο απόλυτο στην αποκάλυψη τρομακτικών υποθέσεων, κρατικής, επιχειρηματικής. πολιτικής αλλά και δικαστικής διαφθοράς, και -βέβαια- έχει δεχθεί έναν ανήλεο πόλεμο αγωγών, μηνύσεων ακόμα και απόπειρα κατά της ζωής του.

Δεν μπορεί παρά να είναι καλό, που σήμερα, για πρώτη φορά στην ιστορία του κοιβνοβουλευτισμού, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει με ονόματα και συγκεκριμένα στοιχεία για τη διαφθορά και τις μεγάλες “πληγές” του συστήματος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος ξεδίπλωσε όλη την υπόθεση του κ.Βγενόπουλου και τις σχέσεις του με το πολιτικό σύστημα, ενώ στο τεύχος του Hot Doc της ερχόμενης Πέμπτης, προχωρά σε απίτστευτες αποκαλύψεις σχετικά με τις “πρακτικές” του κ. Ψυχάρη.

ΕΡΤ Χανίων – Κ. Βαξεβάνης – Ηχητικό: Μόνο θετικό είναι το γεγονός ότι Έλληνας Πρωθυπουργός θα μιλήσει με ονόματα και στοιχεία για τη διαφθορά

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου


Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Βαξεβάνης στην ΕΡΤ Χανίων:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος