ΕΡΤ Χανίων – Μ. Αδοντάκης: Αθλητικές δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Αθλητικές δράσεις με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου διοργανώνει το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου από το Σάββατο 19 έως και τη Δευτέρα 21/12. Ο Δήμος Χανίων, επιχειρεί μέσα από τις χριστουγεννιάτικες δράσεις, προσπαθεί να δώσει το στίγμα της ενεργοποίησης κυρίως των παιδιών και εφήβων στην σπουδαία υπόθεση της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μανώλης Αδοντάκης.

ΕΡΤ Χανίων – Μ. Αδοντάκης: Αθλητικές δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η πρώτη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Κλαδισού αύριο, στις 9 το πρωί, αφορά τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου παιδικού τουρνουά καλαθοσφαίρισης “3×3”, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών. Σύνθημα της εκδήλωσης είναι “Έλα και εσύ να ενισχύσεις το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βάλεις “Τρίποντο στη Ζωή”.

ΕΡΤ Χανίων – Μ. Αδοντάκης: Αθλητικές δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Επίσης, την Κυριακή 20/12, στο γήπεδο της Χαρωδιάς ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Κοινότητα Περιβολίων σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Αθλητικό Όμιλο Περιβολίων πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: “Χριστούγεννα στη Χαρωδιά”. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 11.00, έχουν προγραμματιστεί αθλητικές δραστηριότητες για όλους, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και σύνθημα “Συμμετέχω κι εγώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο”.

Τέλος, τη Δευτέρα 21/12 στις 16.00, στο Γήπεδο Περιβολίων, θα πραγματοποιηθεί ο ΕΡΤ Χανίων – Μ. Αδοντάκης: Αθλητικές δράσεις για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αντί για εισιτήριο οι παρευρισκόμενοι μπορούν να τοποθετούν στα ειδικά κουτιά, που θα βρίσκονται στον χώρο, τρόφιμα για τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος